Vierde nederlaag op rij met 1-0 voor SC Elshout

In de vierde klasse D verloor SC Elshout alweer voor de vierde keer op rij met 1-0. Deze keer in Den Bosch, bij BVV. Het enige doelpunt viel ook nog eens in de categorie sneu: Patrick Buijs passeerde zijn eigen doelman. Ongelooflijk maar waar, SC Elshout komt maar niet van die hatelijke 1-0 nederlagen af.

Maar niet elke 1-0  is hetzelfde, in de uitwedstrijd bij B.V.V. had het minstens 1 punt verdiend want het was de betere ploeg. Al in het 1e kwartier van de 1e helft kregen ze een paar kansen van een erg onzekere achterhoede van BVV, maar helaas geen doelpunt.  Daarna kwam BVV wat beter in hun spel maar verder dan een paar speldenprikken kwamen ze niet. De 2e helft was voor SC Elshout dat het betere voetbal liet zien met direct na rust al een grote kans. Maar zoals deze hele voetbaljaargang: het doelpunt viel, heel schlemielig,  aan de andere kant. Daarna bleef Elshout het proberen,  was de beter voetballende ploeg maar die enkele kansen die ze kregen gingen er helaas weer niet in. Wel mooi om te zien dat zowel spelers als de coach hun stinkende best blijven doen. Petje af voor de tomeloze inzet

Trainer Roy Fitters heeft het er moeilijk mee. “Ik slaap er soms slecht van. Het grote probleem is dat we niet scoren. Hadden we tegen BVV zeker moeten doen, kregen we kansen voor. Maar het zit helemaal niet mee.” Lichtpuntje: “De chemie tussen de selectie en mij is goed, alle neuzen staan nog altijd dezelfde kant op.”

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.