Toerclub BOS sluit MTB seizoen 2024 af met kampioenschap

Foto: BOS Tourclub

Op zaterdag 23 maart was het weer tijd voor de ‘BOS-cross’ de jaarlijkse afsluiting van het MTB seizoen voor de club. Hoewel meerdere leden het hele jaar de onverharde paden opzoeken, gaat de club officieel de weg weer op zondag 7 april. voor die tijd nog even een uur, en twee ronden de krachten meten in het bos.

Na het startschot op een mooi droog parcours, ontstond er al snel een kopgroep van 4 man, in deze groep ook de later de onofficiële winnaar Mark Muskens. Na enige tijd bleven er nog 2 man aan kop over. Marijn van Son probeerde diverse malen het initiatief te nemen, maar tevergeefs. Na een splijtende demarrage van Mart Muskens was de strijd gestreden. Achter de 2 koplopers streden John Verkooijen en Dick van Delft om de 3e en 4e plaats, en Jan Walravens en Bert-Jan Lommers om plaats 5 en 6.

Bij de tourafdeling ging de overwinning afgetekend naar Theo Roeters, die ook al kampioen op de weg was geworden. Hoewel de afspraak was om het parcours iets lichter te maken, bleek het nog altijd een zwaar rondje. “Tegen d’n dijk liep voor gin meter”. Een uur en 2 ronden later was het gedaan en ging iedereen tevreden naar de prijsuitreiking in Elshout.

Uitslag Sport
1. Marijn van Son
2. Dick van Delft
3. John verkooijen
( Mart Muskens deed mee buiten mededinging)

Uitslag Tour
1. Theo Roeters
2. Peter vd Hoven
3. Tonnie Vermeulen

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen