Volleybaltoernooi voor basisschoolleerlingen groot succes

Foto: Stichting de Schroef

Ruim 180 kinderen hebben op vrijdag 22 maart deelgenomen aan het volleybaltoernooi in Vlijmen. De organisatie van het toernooi was in handen van volleybalvereniging Minerva in samenwerking met het Scala Sport & Beweegteam en Stichting de Schroef.

Leerlingen uit alle groepen 5 van basisscholen uit Vlijmen, Nieuwkuijk en Heusden hebben aan deze editie van het volleybaltoernooi deelgenomen. Goed voorbereid en zeer enthousiast verschenen alle leerlingen in de zaal. Met veel plezier en sportiviteit, aangemoedigd door leerkrachten en vrijwilligers, hebben de kinderen hun wedstrijdjes gespeeld. De organisatie kijkt terug op een geslaagde dag en verheugt zich op de volgende editie.

Vind je het leuk om te volleyballen en wil je graag mee komen trainen bij de vereniging? Je bent van harte welkom op één van de trainingsavonden. Kijk op www.vvminerva.nl voor meer informatie en trainingstijden. Voor vragen kun je mailen naar [email protected].

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen