Willem van der Linden keert als algemeen directeur terug bij RKC Waalwijk

Foto: RKC Waalwijk

Na het vertrek van Frank van Mosselveld wordt voormalig directie-collega Willem van der Linden per 1 juli zijn opvolger. RKC Waalwijk presenteert vandaag de 55-jarige Brabander die na een uitstapje van twee jaar terugkeert bij de geelblauwen.

Nadat duidelijk werd dat de vacature van Algemeen Directeur in Waalwijk beschikbaar kwam, kreeg Van der Linden al snel van diverse kanten de vraag of hij reeds gepolst was voor de positie. ‘Voor mij was dat eigenlijk geen onderwerp op dat moment omdat ik het ontzettend naar mijn zin had bij bouwbedrijf Willy Naessens Nederland’, aldus Van der Linden. Maar al snel begon het toch te kriebelen bij de voormalig commercieel directeur van de Eredivisionist, die er nooit een geheim van had gemaakt ooit terug te willen keren. ‘Als hoofdsponsor werden we al vroeg ingelicht over het vertrek van Frank en in overleg met de eigenaar van Willy Naessens Nederland heb ik besloten toch in gesprek te gaan over de functie bij RKC Waalwijk. En inmiddels heb ik vooral heel veel zin om aan de slag te gaan bij de warme familieclub waar ik met zoveel plezier gewerkt heb. Ik zie er naar uit om met het team verder te bouwen aan de sportieve en maatschappelijke toekomst’.

De komende weken staan voor Van der Linden én RKC Waalwijk enkel in het teken van de sportieve prestaties. ‘Het duurt nog even voor ik begin en ik wil het ook hier bij Willy Naessens Nederland goed afronden. Er is nog tijd genoeg voor Frank om de dossiers over te dragen en nu ligt alle focus op de laatste wedstrijden van dit seizoen en ik heb er alle vertrouwen in’.

Ook Peter Konijnenburg laat namens de Raad van Commissarissen van RKC Waalwijk weten blij te zijn met de terugkeer van Van der Linden. ‘Willem kent de club goed en we halen een zeer capabele en fijne kracht in huis. Ook de jarenlange succesvolle samenwerking met Mo Allach en anderen binnen onze organisatie is natuurlijk een groot pré. We hebben goed contact gehouden met Willem sinds zijn vertrek in 2022 en zien hem graag terugkeren in het Mandemakers Stadion.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen