VV Nieuwkuijk 45+ ongeslagen kampioen

Foto: VV Nieuwkuijk

De veteranen van voetbalclub Nieuwkuijk, ook wel de 45+ genoemd, zijn afgelopen zondag kampioen geworden in de 1e klasse. Dit met een ongeslagen status 21 punten uit 7 wedstrijden.

De competitie speelt zich voornamelijk af in Zuidelijk Brabant met bijvoorbeeld tegenstanders uit Steensel en Eersel, bijna interlands.  Vaak dus op een zondagmorgen om 9.00 uur verzamelen om downunder om 10.00 uur aan de aftrap te staan.

In deze buurt spelen alle andere veteranenteams liever op woensdag- of vrijdagavond. Het was ff wennen maar we hebben het op een gegeven moment omarmd. Hele zinvolle gesprekken gehad al voordat we bij de kleedkamer zijn.

De 45+ speelt op een half veld, 2×30 minuten, 7×7, zonder slidings en zonder scheidsrechter.  Niet te verwarren met walking voetbal. Het gaat er toch wel pittig aan toe de meeste wedstrijden.

Afgelopen zondag uit naar Zwaluwen Sparta Combinatie oftewel ZSC uit Westerhoven. Een zenuwachtig begin a like PSV maar om de 60 minuten snel samen te vatten aan het einde stond er 3-4 op het scorebord na 3x een achterstand weggepoetst te hebben.

Terug in de kantine het kampioenschap kleintjes gevierd. De echte viering doen we op het gemak 2e Pinksterdag als we compleet zijn. Maar eerst hopelijk komende zondag  groots het aanstaande kampioenschap van Nieuwkuijk 1 vieren.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen