SC Elshout neemt met winst afscheid van 4e klasse

Foto: SC Elshout

SC Elshout heeft met opgeheven hoofd de vierde klasse verlaten. Thuis wonnen de mannen van trainer Roy Fitters met 1-0 van Buren. Matchwinner werd Maikel van Balen. “We hebben zo dikwijls met 1-0 verloren, daardoor zijn we het haasje. Mooi dat de jongens deze keer aan de goede kant ervan meemaken. Er is ook voor gewerkt.”

De laatste wedstrijd van het seizoen en in de 4e klasse. Om met een goed gevoel dit seizoen af te sluiten moest er maar eens een keer gewonnen worden, nou voilà. Buren bungelt ook ergens onderaan en die mogen nu naar de nacompetitie om in deze klasse te blijven, succes.

Buren was wat beter maar het was SC Elshout die via een snelle aanval van Stan de Jong de bal bij Maikel van Balen kreeg en de 1-0 was een feit. Na de rust hetzelfde spelbeeld en met een paar uitstekende reddingen van Rens de Kruijf en de debuterende Tijn Damen bleef de 1-0 overeind. Het afsluitende feestje in de kantine was ook gezellig, verschillende plaatselijke zangers vrolijkten de boel op.

Op naar het nieuwe seizoen met nieuwe kansen!

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen