Aangepaste handbalkampioenschappen voor herhaling vatbaar

Foto: De Schroef

Woensdag 22 mei stonden de jaarlijkse handbalkampioenschappen weer op het programma. Kinderen uit groepen 3 tot en met 8 konden zich aanmelden voor het evenement. De organisatie van dit toernooi was net als afgelopen jaren in handen van de twee handbalverenigingen uit de gemeente, SC Elshout en HV Avanti, in samenwerking met Stichting de Schroef. Voor deze editie was SC Elshout de gastvereniging.

Dit jaar was het programma iets aangepast. In plaats van een volledige middag met onderlinge wedstrijden voor de oudere kinderen, werd om 14.00 uur eerst gestart met een korte wedstrijdronde gevolgd door allerlei gave handbalspellen. Daarna was er nogmaals een wedstrijdronde als afsluiting van de middag.

Voor de allerkleinsten stond de hele middag in het teken van handbalspellen. Zo kon er op een leuke manier worden gewerkt aan rennen, passen, dribbelen en schieten. De deelnemers gingen zelfs helemaal los op de tsjoeks! Als bedankje kregen alle deelnemers een medaille voor hun tomeloze inzet.

Het was een heerlijke dag met super enthousiaste kinderen. Deze middag is mede mogelijk gemaakt door de vrijwilligers van de beide verenigingen. De organisatie wil de deelnemers, begeleiders en toeschouwers bedanken voor hun enthousiasme, sportiviteit en fanatisme. Uiteindelijk resulteerde dit in een sportieve en gezellige middag voor zowel organisatie als deelnemers. Op naar volgend jaar.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen