DVR uit Nieuwkuijk verliest gewestelijke finale biljarten

De biljarters van DVR 3 uit Nieuwkuijk zijn er niet in geslaagd zicht te plaatsen voor het Nederlands kampioenschap biljarten Dagcompetitie. Na een spannende dag donderdag tegen Bemmel werd na een gelijke stand het nipt verloren op moyenne.

DVR 3 ( De Vrolijke Rollers) wist in de reguliere competitie de eerste plaats in de poule binnen te halen door een beter moyenne op he team van OBV De Vliedberg. (beide teams hadden na 26 wedstrijden 945 punten). Op 1 en 2 mei speelden de mannen uit Nieuwkuijk in Boxtel met 5 teams om de districtstitel en ook daar werd de 1e plaats behaald en bleef het BV ’t Ivoor, De Piepers, Bv de Hazelaar en OBV Vlijmendorp voor.

Op donderdag 23 mei was dan de strijd tegen Bemmel in ’t Patronaat in Nieuwkuijk om de gewestelijke titel en deze werd dan nipt verloren. Het team bestaande uit Adri Verhoeven, Johan van Kuijk, Hans Wilhaart, Sjaak van Krugten, Bep Krol en Toon Klijn kunnen terugkijken op een prima seizoen.

De Vrolijke Rollers spelen de biljartwedstrijden in ’t Patronaat in Nieuwkuijk waarbij toch met name de gezelligheid en saamhorigheid voorop staat, waarbij echter ook het prestatieniveau niet uit het oog wordt verloren.

De foto’s werden gemaakt door Wil Gulpen

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen