Bossche Bombonera sfeer en kaartenactie bij eerste thuiswedstrijd

27 jul , 8:44 Sport
fc den bosch jong psv m side3 min scaled qce4li444t8mgvumehk38ww7r0agw9d6crdl7auhio
Op vrijdag 16 augustus speelt FC Den Bosch in Stadion De Vliert tegen Jong AZ. De wedstrijd, met een speciaal thema, begint om 20.00 uur. Lees hier alle informatie over de kaartverkoop voor dit duel.
De (vrije) kaartverkoop voor deze wedstrijd start op 24 juli om 15.00 uur. Vanaf dat moment is het mogelijk om een kaart aan te schaffen in de FC Den Bosch app, via de ticketsite of bij de receptie van Stadion De Vliert. De receptie is op werkdagen (met uitzondering van vrijdag 26 juli) geopend tussen 10.00 uur en 17.00 uur. Op de wedstrijddag zijn de kassa’s ook geopend. 
Bossche Bombonera
Supportersgroep Duketown Crew zorgt, in samenwerking met stichting M-Side en een werkgroep bestaande uit supporters, voor een voetbalavond in Zuid-Amerikaanse sferen. Net als vorig seizoen tegen Jong PSV, organiseert Duketown Crew een sfeeractie in het stadion. Voor deze actie roepen zij iedereen op om de clubkleuren van FC Den Bosch te dragen. Trek je blauw-witte shirt aan, neem je blauwwitte sjaal, confetti, pet, hoed, of pruik mee om die Zuid-Amerikaanse sfeer te voelen. Onder muzikale begeleiding van een 20-koppig orkest, onder leiding van William van Zon, wordt het een sfeer om nooit meer te vergeten. Let op: door doeken op de M-Side kan het zijn dat het zicht (deels) beperkt wordt. 
Kaartenactie werkgroep
Ook de werkgroep ‘Heel Den Bosch doet mee… Iedereen achter FC!’ Gaat aan de slag om de wedstrijd aan te kleden en de sfeer in en om het stadion te verbeteren. Daarbij is er voor deze eerste wedstrijd van het seizoen ook een kaartenactie. Een kaartje op de korte zijdes kost slechts €5,- per stuk. Op de lange zijdes betaal je tegen Jong AZ slechts €7,50. Het voorplein wordt aangekleed met muziek en activiteiten voor kinderen. Meer informatie over sfeeracties volgt.