FC Drunen gaat in slotfase onderuit tegen VV Berkdijk

03 sep , 7:29 Sport
arjan van dongen fotografie 796
Zondag stond voor zowel FC Drunen als vv Berkdijk de eerste officiële wedstrijd van het nieuwe seizoen 2024/2025 op het programma. En zoals iedereen weet begint dat altijd met een reeks aan bekerwedstrijden.
De hitte speelde uiteraard ook parten, maar daar hadden beide teams last van. Onder leiding van good old Toon Fitters werd er om 14.00 uur afgetrapt in Drunen. Beide teams kwamen gemotiveerd het veld op en het beloofde een leuke strijd te worden. De beginfase was voor Drunen, die direct druk zette op de verdediging van VV Berkdijk. Het was FC Drunen die op voorsprong kwam na 20 minuten door Sinan Alkan . Dit was ook meteen de ruststand
Door diverse wissels bij de Kaatsheuvelnaren werd het een en ander omgezet en al snel resulteerde dit in de 1-1. FC Drunen kwam toch weer op een 2-1 voorsprong door Bera Tozlu.
De van FC Tilburg afkomstige Jim van Baardwijk, liet zien hoe een groot talent hij is en schoot de bal zo loei zuiver met een boog binnen en bracht beide teams weer op gelijke stand.  In de negentigste minuut een vrije trap, op zo’n 20 meter van het doel. Shuburney Rosaria knalde de bal in de uiterste hoek 2-3 en dit was tevens de eindstand. FC Drunen gaat zondag 8 september op bezoek bij Blauw Wit 81 in De Moer (aanvang 14.30 uur)