Haarsteeg G1JM voor het 2e jaar op rij voorjaarskampioen

21 mei 2023, 8:02 Sport
wgz 5029 2
WGF
Haarsteeg G1 JM heeft dit voorjaarsseizoen voor het 2e jaar op rij het kampioenschap binnen gehaald. Zaterdag was OVC G2 JM de tegenstander waar Haarsteeg met 9-0 deze competitieronde afsloot. Met goed verzorgd positiespel aangevuld met het zoeken van de ruimte en mooie passes wisten ze het doel van tegenstander maar liefst negen keer te vinden zonder dat de doelman van OVC ook maar enige kans had om zijn doel schoon te houden.
De doelpuntenmachine van het team Haarsteeg liep weer als gesmeerd zoals ook de voorgaande wedstrijden waardoor ze met een doelsaldo van +45 tevreden kunnen zijn, mede dankzij hun doelman.
wgz 4975
Een van de krachten achter het G-voetbal is natuurlijk Gerrit Polman die er na 30 jaar betrokkenheid na dit seizoen mee stopt. Van die 30 jaar heeft hij maar liefst 27 jaar lang zijn ziel en zaligheid gegeven aan Haarsteeg. Vanuit het bestuur kwam er natuurlijk een dankwoordje en een mooie bos bloemen voor al zijn inzet.
Als je kampioen wordt dan moet er ook iets gevierd worden en daar zorgde hun sponsor bakkerij Pieter Vermeulen op gepast wijze voor met heerlijk appelflappen. Maar buiten zijn bakkerstalent bleek hij ook goed in de bediening te zijn want hij zorgde dat iedereen werd voorzien van een lekker drankje.
Samengevat kunnen ze met zijn allen terugkijken naar deze mooie prestatie. En vooral kunnen we terugkijken op de wijze hoe dit spelbeeld in beeld gezet wordt. Dit is immers een goed voorbeeld voor de jeugd om aan te tonen dat je een teamsport beleeft, met heel je elftal.
wgz 5058
Tekst en foto's: Wil Gulpen
Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.
< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4500 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail