Hockeykampioenschappen voor basisschoolleerlingen op woensdag 16 oktober

20 sep , 14:32 Sport
persbericht hockeykampioenschappen foto
Op woensdagmiddag 16 oktober organiseren hockeyverenigingen MHCD en VMHC alweer de 13ehockeykampioenschappen voor basisschoolkinderen uit de gemeente Heusden.
Het toernooi vindt plaats op de velden van MHCD in Drunen en duurt van 14.30 tot ongeveer 17.15uur. Stichting de Schroef ondersteunt de organisatie van dit toernooi.
Inschrijven voor het toernooi van groep 3&4, 5&6 of 7&8 kan met een jongens-, meisjes-, ofmixteam. Ook als je geen lid van de hockeyvereniging bent, kun je prima meedoen. Hockeysticks zijnte leen bij de club. Er wordt 6-tegen-6 gespeeld; een team van 8 teamleden is dus perfect. Maak eenteam met je klas of vriendjes en schrijf je snel in!
Inschrijven kan via Sjors Sportief. Elk team dient een begeleider mee te nemen naar het toernooi.Inschrijfgeld bedraagt 5 euro per team.
De deadline voor inschrijven is zondag 13 oktober, maar let op: er kunnen maximaal 30 teamsdeelnemen. De deelnemers en begeleiders ontvangen een paar dagen voor het toernooi per e-mailextra informatie. MHCD, VMHC en Stichting de Schroef hopen weer op een grote deelname. Voorvragen kun je mailen naar [email protected]