SC Elshout verliest in slotfase van koploper

14 mrt 2022, 8:46 Sport
voetbal
Arjan van Dongen
SC Elshout heeft zondag de thuiswedstrijd tegen de koploper Nulandia met 0-1 verloren. De winnende goal werd in blessuretijd gemaakt door de gasten. Door deze nederlaag staat SC Elshout op de vijfde plaats en 10 punten op koploper Nulandia
Verslag
Tegen d’n koploper, 7 punten meer dan Elshout en een wedstrijd minder, dat belooft wat. Een stevig team van Nulandia staat er in de basis maar daar worden de spelers van De Fijter niet bang van. Nulandia heeft van het begin af aan de overhand, niet dat het grote kansen creëert maar keeper Sam heeft het de hele wedstrijd een stuk drukker dan de keeper van Nulandia. Wat een inzet en vechtlust laat Elshout zien, ongekend, maar mooi om te zien vanaf de kant. In de loop van de wedstrijd denkt Elshout een punt te winnen en Nulandia 3 punten te verliezen. Helaas, de wedstrijd duurt 1 minuut te lang, in de blessuretijd scoort Nulandia de 0-1. Een verdiende overwinning voor Nulandia maar oh oh, wat hadden de supporters het graag anders gezien. In de kantine is deze wedstrijd weer snel vergeten, debutant Gijs maakt er toch een feestje van.
Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief.
en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.