Wat een heerlijk waterpoloavondje bij AquAmigos

06 okt , 12:35 Sport
image1
AquAmigos
AquAmigos Dames 2 startte hun eerste wedstrijd van het seizoen wat onwennig. Ze hebben dit seizoen de luxe dat er veel speelsters zijn in het team, echter is het even wennen aan het vele wisselen.  In het derde partje viel alles op zijn plek en kwamen ze los van hun tegenstander TRB-RES uit Tilburg en wonnen ze de wedstrijd met 8-5
Heren 2 hadden zich vanavond na een pittige peptalk goed herpakt. In tegenstelling tot vorige week, zaten ze daarom gelijk in de wedstrijd. Dit tot grote frustratie van de heren van de Warande 3 uit Oosterhout. De uitslag 6-2 is zeer zeker verdient. 
Heren 1 speelde ook tegen de heren van de Warande, maar dan het tweede team. Ook hier frustratie bij de tegenstander. Het opbouwend spel van onze heren liep zo goed dat ze 20 keer het doel wisten te vinden. Einduitslag 20-5. 
Dames 1 haalde hun eerste 3 punten binnen. In een rommelige wedstrijd, tegen de Rijn uit Arnhem, die in het begin gelijk op ging, bleven de dames van Aquamigos scherp. De uitslag 14-8 is even wennen, want er werd nog niet eerder met zo een groot verschil gewonnen sinds de dames in de Bond spelen. 
Heren 4 konden helaas de winnende reeks van deze avond niet volmaken. SBC 2000 uit Breda begon de wedstrijd sterk. Zij liepen in het eerste partje zover uit, dat onze heren niet meer terug konden komen, ondanks dat het de rest van de wedstrijd gelijk op bleef gaan. Uitslag 7-12
De jeugd onder 14 speelde in het verre Terneuzen. Met een uitslag van 14-4 was jeugd van de Schelde te sterk voor onze spelertjes. 
Daar de meeste teams volgende week een uitwedstrijd hebben is het aankomende  zaterdag rustig op het Olympiabad.
Om 16.50 uur speelt de jeugd o 14 tegen de zeeuwse kust uit Vlissingen en om 17.35 uur spelen heren 3 tegen de Treffers h5 uit Rosmalen.