Heusden Verbindt tekent intentieverklaring met Boer Burger Beweging

Foto: Heusden Verbindt

De nieuwkomer in de Heusdense politiek “Heusden Verbindt” heeft de bevestiging binnen dat ze mee mogen doen aan de lokale verkiezingen. Afgelopen Maandag heeft de Burgemeester en Griffier van Heusden dit persoonlijk medegedeeld aan het bestuur in een besloten vergadering aan de nieuwkomer “Heusden Verbindt”.

Voorbereidend daarop is er een intentieverklaring getekend met de landelijke politieke organisatie Boer Burger Beweging welke op dit moment 1 zetel in de 2e kamer heeft en wordt vertegenwoordigd door Caroline van der Plas.Heusden Verbindt omarmt de politieke agenda van BBB. We voelen ons verbonden maar niet altijd gebonden.

Heusden verbindt wil zich profileren als een verbindende politieke partij door een krachtige visie neer te zetten die veel van de huidige problemen die spelen in de gemeente Heusden te voorkomen. Een aloud begrip dat veel van de inspanningen teniet worden gedaan door het niet geplande werk geldt met name voor de Gemeente Heusden. Het klimaat van “we rennen van incident naar incident” moet anders.

Op 4 februari presenteert Heusden Verbindt zijn programma voor de komende gemeenteraad verkiezingen.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3250 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Reacties

Cookieinstellingen