Verrassend veel nieuwe gezichten op kandidatenlijst Gemeentebelangen

Foto: Gemeentebelangen

Gemeentebelangen maakt de kandidatenlijst voor de verkiezingen van 16 maart 2022 bekend. Onder de kandidaten zijn 10 nieuwe gezichten op de lijst en dit keer ook vertegenwoordiging uit Heesbeen, Herpt en Nieuwkuijk toegevoegd.

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van Gemeentebelangen op 11 december 2021 hebben de leden de volgorde van de kandidaten voor de verkiezingen bepaald. Het vaststellen van de volgorde op de kandidatenlijst is ook een democratisch proces. Het bestuur doet een voorstel naar aanleiding van een uitgebracht advies van de kandidatencommissie. Daarna is het aan de leden om de lijst definitief vast te stellen.

Er zijn veel nieuwe en vooral ook jongere gezichten te zien op deze lijst. Ook is er een bredere vertegenwoordiging vanuit onze kernen aanwezig, omdat nu ook kandidaten uit Heesbeen, Herpt en Nieuwkuijk zijn toegevoegd. De kandidatenlijst ziet er als volgt uit:

1. Caspar van den Brandt, Elshout
2. Annemarie Bok- Geelen, Drunen
3. Peter van Steen, Vlijmen
4. Hüseyin Simsek, Oudheusden
5. Ralf van Baardwijk, Nieuwkuijk
6. Elise van Ruremonde, Vlijmen
7. Jeroen van den Bosch, Vlijmen
8. Bastiaan de Hart, Drunen
9. Dries van Delft, Drunen
10. Thomas van Os, Vlijmen
11.René Esser, Vlijmen
12. Henk Melissen, Drunen
13. Ria de Folter, Drunen
14. Tim Fitters, Herpt
15. Joos van Gestel, Heesbeen
16. Ben Fitters, Oudheusden
17. Jos van den Hoven, Drunen
18.  Dwayne van Wijck, Oudheusden
19. Thé Herman, Vlijmen

De nieuwkomers op de lijst zijn: Ralf van Baardwijk, Elise van Ruremonde, Jeroen van den Bosch, Thomas van Os, Henk Melissen, Ria de Folter, Tim Fitters, Joos van Gestel, Ben Fitters en Jos van den Hoven. Binnenkort stellen zij zich voor op onze nieuwe website en sociale media. Houd onze digitale kanalen dus in de gaten!

Gemeentebelangen is trots op deze lijst, waaruit blijkt dat er een brede betrokkenheid is vanuit onze gehele gemeente en waarbij jong en oud welkom zijn en zich gehoord en gezien voelen. De slogan voor Gemeentebelangen is dan ook ‘voor IEDEREEN!’

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3250 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Reacties

Cookieinstellingen