Radioprogramma “Stembureau Heusden” deze keer met Jan Kleian Heusden Transparant

Foto: Cees Ringelberg

In de tweede uitzending van het politieke radioprogramma “Stembureau Heusden” komt -nadat Groen links/PvdA vorige week de spits afbeten- Jan Kleian van “Heusden Transparant” aan het woord. Omdat lijsttrekker Louise van der Heijden helaas in thuisquarantaine zit, zal Jan op haar initiatief de honneurs waarnemen.

De gemeenteraadsverkiezingen staan op de agenda. Ook de Heusdenaren mogen kiezen wie er in de raad van onze gemeente plaatsneemt. De vraag is: Weet u op wie u gaat stemmen? Waar staat de lokale politiek voor en welke partij sluit het best aan bij uw gedachten? HTR Radio helpt, zodat u voor uzelf de juiste keuze kunt maken.

In dit programma zullen we de mens achter de politicus beter leren kennen door “zijn drijfveren nader te onderzoeken” en zijn favoriete muziek te laten horen. Maar bovenal zal Jan de luisteraar proberen te overtuigen dat er op 16 maart op zijn partij gestemd moet worden. De makers van het programma faciliteren slechts want iedere week tot aan de gemeenteraadsverkiezingen zal er een andere lijsttrekker met hetzelfde doel worden uitgenodigd.

Stembureau Heusden dé gelegenheid om u te helpen bij uw keuze! Luisteren zaterdagochtend 22 januari van tien tot twaalf. HTR: hier hoort u thuis.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3250 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen