50Plus doet toch niet mee aan gemeenteraadsverkiezingen

Foto: Wil Gulpen

50PLUS doet in maart bij de gemeenteraadsverkiezingen toch niet mee in Heusden. Lijsttrekker Petra Kastelijn en nummer twee Gerard van Hooft hebben ondanks alle inzet van de vele goede mensen voor de 50PLUS Heusden moeten besluiten om niet mee te doen aan de verkiezingen. Er moesten keuzes gemaakt worden door de 50PLUS.

Van Hooft, ook vice-voorzitter van het hoofdbestuur van 50Plus én landelijke coördinator ‘gemeenteraad 22’Gelukkig doen er maar liefst 8 gemeenten wel mee in Brabant, waarmee wij de sterkst vertegenwoordigde provincie zijn. Een echt 50PLUS bastion! Natuurlijk zijn we ook in Brabant ontstaan 11 jaar geleden.

Zorgen voor voldoende woningen voor senioren zou  een van de speerpunten zijn van 50PLUS Heusden. Verder vindt de partij dat het nu soms veel te lang duurt voor er na een melding een politiewagen in Heusden of Oudheusden is en wil daar graag een politiepost hebben, al is het maar overdag. Ook zou er iets moetengebeuren aan het openbaar vervoer tussen de oude gemeenten Heusden, Vlijmen en Drunen.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3250 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen