Verkiezingsdebat in De Steeg Haarsteeg

Foto: Gemeente Heusden

Stichting Hart voor Haarsteeg organiseert een kiezingsdebat op donderdag 10 maart a.s. om 20.00 uur. (Inloop 19.30 uur vol is vol) in Dorpscafé De Steeg.Voor dit debat zijn alle lijsttrekkers van de deelnemende politieke partijen uitgenodigd. Het debat staat onder de leding van Marco Driesprong.

Op woensdag 16 maart zijn de gemeenteraadsverkiezingen met Deze keer geen 27 maar 29 raadsleden behartigen na de verkiezingen de belangen van de Heusdenaren. Op 16 maart heeft de lokale kiezer de keuze uit 9 partijen, waarvan er 6 alleen lokaal bestaan en 3 ook in de Tweede Kamer zijn vertegenwoordigd.

Opzet van het debat

  • 1ste ronde 3 debatten  met telkens 3 lijsttrekkers duur 12 minuten per debat (lot bepaalt samenstelling van deelnemers en het thema)
  • Pauze
  • 2de ronde 3 debatten van  elke 12 minuten  (lijsttrekker lijst 1-2-3), (lijsttrekker lijst 4-5-6), (lijsttrekker lijst 7-8-9) per debat een ander door het lot bepaalt thema.
  • Voorspel de verkiezingsuitslag. Elke lijsttrekker geeft aan hoeveel zetels elke partij volgens hem/haar gaat halen bij de komende verkiezingen.
  • Elevatorpitch: tot slot krijgt elke lijsttrekker 1 minuut voor een elevatorpitch.

Totaal komen er dus  6 thema’s aanbod die vooraf ter voorbereiding aan de deelnemers worden toegestuurd.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3250 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen