Sjaak en Jeffrey kiezen bewust voor VVD Heusden!

Foto: VVD Heusden

Over twee weken mogen we weer naar de stembus. Met name de VVD laat in de gemeente Heusden een opvallende groei zien. Met maar liefst 25 kandidaten zitten ze vol energie om verder te gaan bouwen aan onze gemeente. Want Heusden is goed, maar kan beter! Deze week stellen Sjaak Buys uit Herpt en Jeffrey Joosten uit Vlijmen zich aan u voor.

Sjaak heeft jarenlang een melkveehouderij gehad in zijn geboortedorp Herpt en heeft daar nu een paardenhouderij. Hij doet veel vrijwilligerswerk in ‘zijn’ Herpt en is daarnaast ook actief als interim-voorzitter van de ZLTO in onze regio. De ZLTO is de belangenbehartiger voor de boeren en tuinbouwers. “Ik maak me er zorgen over dat er op termijn steeds minder boeren over zijn. Dat is niet alleen slecht voor de sector, maar ook voor het beheer van ons landschap.  Boeren doen daar namelijk heel veel in. Daarnaast moeten we ook goed nadenken wat we met al die vrijkomende boerderijen gaan doen. Het moet namelijk niet een verkapt industrieterrein gaan worden”, vertelt de gedreven Buys. “Ik kies daarbij bewust voor de VVD in Heusden. Het is namelijk ontzettend belangrijk dat we vanuit de lokale politiek lijntjes hebben met het provinciebestuur en met ‘Den Haag’. Uiteindelijk moeten we het namelijk allemaal samen doen. Zeker in het buitengebied maar bijvoorbeeld ook bij het aanpakken van verkeersoverlast op de Provinciale weg richting Wijk en Aalburg.”

Een andere nieuwkomer is Jeffrey Joosten. Hij is vooral bekend als maatschappelijk betrokken IT-ondernemer. “Ik stem landelijk al jaren op de VVD en ook hier in Heusden hebben ze een goed team dat goed op hoofdlijnen stuurt. Daar sluit ik me graag bij aan. Ik ben sowieso niet zo van het vanaf de zijlijn klagen. Liever probeer ik, als ik kansen of problemen zie, er iets aan te doen. Zo ben ik ook betrokken bij de werkgroep die bezig is om Sportpark de Hoge Heide in Vlijmen een upgrade te geven”, vertelt Joosten. “Als ondernemer kijk ik natuurlijk vooral ook naar de uitdagingen en kansen voor deze groep. Om leuke winkels in je winkelstraat te behouden moet je er bijvoorbeeld voor zorgen dat ze ook makkelijk digitaal te vinden zijn. Dit is voor lokale winkeliers echt een hele grote investering. Als je dat als winkeliers samen doet, met bijvoorbeeld hulp van de gemeente, kun je daar echt iets heel moois van maken. Zulke kansen zie ik veel meer. Verder maak ik me zorgen over de arbeidsmarkt. Het is moeilijk om aan goede mensen te komen in de huidige tijd. Gelukkig doet de gemeente daar al veel aan, maar het is echt een gigaprobleem. Daar wil ik me namens de VVD voor inzetten”.

Benieuwd naar het complete verhaal hoe de VVD verder wil gaan bouwen aan Heusden? Kijk dan snel op de website Heusden.vvd.nl<http://heusden.vvd.nl/>.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3250 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen