DMP Heusden winnaar van verkiezingen 2022 in Heusden

Foto: DMP Heusden

De definitieve uitslag van de gemeenteraadsverkiezingen is bekend. DMP Heusden is als winnaar uit de bus gekomen en blijft de grootste partij in de gemeente Heusden. Wij willen onze kiezers bedanken voor het vertrouwen en het behaalde resultaat. Zonder jullie steun was dit niet mogelijk geweest. We staan klaar om samen met u aan de slag te gaan. Samen doen, samen sterk!

DMP hanteert het uitgangspunt van de meeste stemmen gelden; dat betekent dat de volgende kandidaten in de raad gekozen zijn: Martijn van Esch, Johan Meesters, Ivan van Hemert, Noah Brok, Marlies van Bokhoven, Caren Joosten en Joost Meijer. Ook volgens de kieswet zou dit dezelfde uitslag zijn, aangezien deze kandidaten boven het aantal van 25% van de kiesdeler hebben gescoord. Een kwart van de kiesdeler is 153,4 stemmen. Na collegevorming en het mogelijk leveren van een wethouder komt Jeannette Verhoofstad in beeld om de dan vrijkomende zetel in te nemen. Daarachter staan René Broos, Manon Molenschot en Janiek Stupers klaar om de fractie te ondersteunen.

De fractie van DMP Heusden staat klaar om voor alle inwoners van Heusden aan de slag te gaan. Er is veel werk te doen op het gebied van wonen, verkeer, onderwijs, sport en dienstverlening. De komende jaren gaat de fractie vooral werken samen met de inwoners: de gemeente in, midden in de samenleving. Het team van DMP Heusden is er kaar voor! Kiezers nogmaals bedankt voor jullie vertrouwen. Wij gaan ons uiterste best doen om uw vertrouwen in ons waar te maken.

Voor meer informatie over de uitslagen van de gemeenteraadsverkiezingen klik hier.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen