Bij Jatapasu onbeperkt genieten van 140 gerechten

Foto: Jatapasu

Bij het wereldtapasrestaurant Jatapasu in Vlijmen kunt u een keuze maken uit 140 gerechten: van sushi tot lamskotelet, van frites tot haai van babi pangang tot geitenkaas.

“Het ondernemerschap is me met de paplepel ingegoten”, vertelt eigenaar Chopin Cai. “Ik zit al vanaf mijn twintigste in de horeca.  Ik heb het vak geleerd door al op jonge leeftijd mee te werken in het restaurant van mijn vader. Toen heb ik mijn ogen goed de kost gegeven.”

Nadat Chopin, woonachtig in Schijndel, zijn cafetaria van de hand deed, was hij toe aan een nieuwe uitdaging. Die heeft hij zes jaar geleden samen met zijn vrouw Ling in Vlijmen gevonden.

Onbeperkt eten is bij Jatapasu onbeperkt eten. “Zonder limiet dus. En je hoeft niet op de klok te kijken, want we hanteren ook geen tijdslimiet.” Ling vult nog aan: “We hebben ook een ruime parkeerplaats bij de zaak. Dat is altijd makkelijk.”

Kom voor een culinaire ontdekkingstocht naar wereldtapasrestaurant Jatapasu. Hier wordt u verwend met heerlijke Japanse vlees- en visspecialiteiten met een ruime sortering tapasgerechtjes. Jatapasu hanteert het all-you-can-eat-concept. Voor een vast bedrag kiest u zelf uit wat u graag wilt eten. Zo kunt u onbeperkt proeven en tevens genieten van de wereldse gerechtjes, die met vakmanschap zijn gemaakt door de kok.

Jatapasu heeft veertig medewerkers. “Maar we zijn nog altijd op zoek naar personeel”, zegt Chopin. “Ben je minstens zestien jaar en wil je graag in de bediening werken? Dan maak ik graag een afspraak met je.”

Bij Jatapasu kunt u ook met grote groepen/bedrijven terecht. Maak een afspraak en uw wensen worden vervuld.

Jatapasu
Grote Kerk 17
5251 AA Vlijmen
Tel. 073-5112453
Email [email protected]
www.jatapasu.nl

Openingstijden:
Maandag m.u.v. feestdagen gesloten
Zondag t/m donderdag van 16.00 uur tot 22.00 uur
Vrijdag, zaterdag en feestdagen  van 16.00 uur tot 22.30

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

Reacties

0