Vier derde lustrum Pelders Tweewielers mee

Met een fietsenzaak begon vijftien jaar geleden een nieuw avontuur voor Marianne en Adriaan Pelders. Nadat ze  eerder in Heusden en Waalwijk waren neergestreken zijn ze in 2020  begonnen aan de Grotestraat 231 in Drunen. Precies een jaar geleden én het derde lustrum:  een felicitatie aan het ondernemersechtpaar is dan ook op zijn plaats.

Tijdens de coronaperikelen zijn ze naar Drunen verkast. “We hebben nog geen minuut spijt van gehad, we voelen ons hier helemaal gesetteld”, vertelt Marianne. “Vanaf het begin hebben we veel fietsen verkocht. En in de winter is het druk geweest met onderhoud en reparaties.”

Het team van Pelders Tweewielers biedt alles op fietsgebied. Uiteraard een goed advies, vakkundig repareren en een ruim assortiment aan fietsen: E-bikes, wielrenfietsen en mountainbikes. En natuurlijk de gewone fietsen. De individuele klant blijft altijd voorop staan: ,,Wij vinden dat belangrijk dat we  voordat we een klant naar een bepaalde fiets ‘sturen goed te luisteren naar de wensen. Alleen dan kom je tot een advies op maat.’’

In het assortiment vindt u alle gerenommeerde merken: Batavus, Sparta, Cortina, Flyer, Multicycle en Giant.

Actie
Deze week loopt er een leuke actie t/m zaterdag 1 mei i.v.m. met het jubileum en kan de klant cadeaubonnen winnen.

Mountainbiken voor jeugd
Voor de jeugd t/ 18 jaar is er de mogelijkheid om onder begeleiding van een gecertificeerde instructeur onder meer coole tricks te leren en uitdagende hindernissen te bedwingen. Tevens wordt er regelmatig op een MTB-parcours gereden.
Interesse 0416-666580 of per mail

Kom gerust langs. Uiteraard staat de koffie  klaar.

Maandag Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag 08.30 – 18.30 uur
Zaterdag 08.30 uur – 17.00 uur

Pelders Tweewielers
Grotestraat 231
5151 BL Drunen
Tel. 0416-666580
Email [email protected]

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Volg HeusdenNieuws ook via Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 2500 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een mail

 

Reacties