Dyna Store Vlijmen: u slaagt voor elke presentje

Donderdag 29 april opent Dyna Store Vlijmen haar deuren aan De Akker 49. Een winkel met woonaccessoires en cadeauartikelen voor een betaalbare prijs. De eerste vijftig klanten krijgen een welkomstpresentje. Bij Dyna Store Vlijmen kijk je ongestoord en doe je ideeën op- in het  uitgebreide aanbod van woondecoratie en cadeauartikelen. Daarbij wordt u ook geholpen door de knusse ‘huissfeer’ die Dyna Store uitstraalt.

Cindy de Wit en haar dochter Naomy zijn trots dat ze eindelijk kunnen laten zien wat voor winkel het is geworden. “Wij vinden het vooral belangrijk dat het leuk en betaalbaar is, want klanten zijn vaak op zoek naar leuke kleine cadeautjes voor een verjaardag of voor een gezellig bezoekje tussendoor. Waar in Vlijmen kun je dat vandaag de dag nog kopen? Bij ons dus. En we onderscheiden ons door net wat meer aandacht te geven aan een leuk presentje. De ontvanger zal heel verrast zijn.”

Er is volop keus:  leuke kaarsenhouders, dienbladen, onderzetters, fotolijstjes, beeldjes, kussens, plaids maar ook tasjes, portemonnees en zeepjes. Tevens heeft Dyna Store Vlijmen al mooie Moederdagpresentjes. Kortom, u slaagt altijd.

Voor Cindy is het altijd een droom geweest om eigenaar te zijn van een eigen winkel. “Weet je wat vooral leuk is?  Dat ik dit samen ga doen met mijn zestienjarige dochter, Naomy. Mooier kan niet.” Ze hebben er wel lang naar uit moeten kijken. “In december 2019 zijn we al gestart met de verbouwing en inrichting van de winkel. En toen kwam corona, een enorme domper. Dat is voorbij, we kijken nu vooruit. We hebben er heel veel zin in.”

Openingstijden:
< Maandag en dinsdag Gesloten
< Woensdag Op afspraak
< Donderdag en vrijdag 10:00 – 17:00
< Zaterdag : 10:00 – 16:00

De Akker 49
5251CA Vlijmen
Tel: 06-16437739
E-mail: [email protected]
Website: www.dynastorevlijmen.nl

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Volg HeusdenNieuws ook via Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 2500 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een mail

 

Reacties