Sansoft Computers – uw allround computer specialist

Foto: Sansoft

Vanaf deze week is Sansoft Computers aan De Akker 37 in Vlijmen weer als vanouds geopend. Eigenaresse Katja Den Oudsten en oprichter Sander de Jong zijn verheugd om weer meer klanten echt te zien.

Sansoft Computers stelt hoge eisen  aan de kwaliteit en  aan de service, zowel voor bedrijven als particulieren. “Wij kunnen die professionele ondersteuning bieden, maar zijn blij dat we weer de normale openingsuren kunnen hanteren. Elkaar in de ogen kijken communiceert makkelijker,” vertelt Katja. “Daarom zijn we blij dat we zijn verlost van die gesloten deur, die alleen openging voor klanten als ze een afspraak hadden gemaakt.”

ICT-bedrijf Sansoft Computers, dat in 1987 is opgericht, heeft een hecht klantenbestand opgebouwd. “Vooral door mond-tot-mondreclame, waarbij klanten vertellen dat we onze afspraken nakomen. We doen wat we zeggen en zijn eerlijk en transparant in onze adviezen.” Dat is al jaren het motto van Sander en mij.

Sansoft Computers biedt:

  • Kennis en levert alles op het gebied van computers en bijbehorende producten
  • Vaste en overzichtelijke tarieven
  • Eerlijk advies
  • Repareren en onderhoud is in eigen beheer
  • Data recovery
  • Verkoop van zowel nieuwe- als tweedehands computers/laptops

Online shop
Tevens heeft Sansoft Computers een online shop met daarin een deel van het assortiment. Mocht er een product niet opstaan, kunt u altijd contact opnemen. Voor meer informatie online shop zie hier

Sansoft Computers is een dienstverlener op het gebied van alle computerhulp en biedt directe hulp. Kom gerust langs – het mag weer – of maak een afspraak.

Sansoft Computers
De Akker 37
Vlijmen
Tel: 073 – 8227693
Email: [email protected]
Website: www.sansoftcomputers.nl

Openingstijden:
Maandag gesloten
Dinsdag t/m vrijdag 10.00 – 18.00 uur
Zaterdag 10.00 – 15.00 uur

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Volg HeusdenNieuws ook via Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 2500 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een mail

Reacties