Han Hermans het juiste adres voor grond- & sloopwerken

Door zijn deskundige ervaring is Han Hermans (39) een begrip geworden op het gebied van grond- en sloopwerken. Vele kleine en zeker grote projecten heeft Hermans inmiddels met succes opgeleverd.

Bij Han Hermans kunt u terecht van het volledig omspitten of rooien van uw tuin, tot het ingraven van een trampoline of het slopen en uitgraven van uw vloer in huis. Ook voor ingraven en monteren van infiltratiekratten of riolering kunt u bij de Drunenaar terecht.

“De kracht van het bedrijf is de samenwerking met diverse collega ondernemers”, zegt Han, wiens bedrijf volgend jaar zijn koperen jubileum viert. “Zo houden we de lijntjes kort. En door samen met andere bedrijven op te trekken kunnen we onze klanten helpen bij iedere klus.” Inmiddels heeft Hermans door zijn ervaring en vakkennis én de samenwerking met collega-bedrijven een vaste klantenkring in de particuliere sector opgebouwd.

Geen deur is te klein voor Han. “Onze machines zijn daarop aangepast, we kunnen dus overal naar binnen. Daardoor is vakkundig werken gegarandeerd.” Komt nog bij: die machines draaien op GTL Diesel. “Daardoor blijft de uitstoot tot een minimum beperkt. Dat is goed voor het milieu, en voor onze gezondheid. Zeker als je binnen werkt.”

Han Hermans biedt meer:
< Rijplatenverhuur
Op zoek naar goede kwaliteit kunststofrijplaten? Dan heeft Han Hermans twee formaten rijplaten. De platen zijn hierdoor geschikt zijn voor vrijwel ieder gebruik. De kunststof rijplaten zorgen voor een optimale drukverdeling.
< Materieel huren
U zoekt voor uw werkzaamheden een minigraver, Skidloader of ander grondverzetmatrieel? Han Hermans geeft op die vraag een antwoord. Bij het materieel hoort uiteraard een machinist. Die kan in korte tijd veel werk verzetten. Kortom, wij nemen al uw zorgen uit handen.
< Zand en grind
Naast verschillende soorten zand en grind, kunt u ook compost of teelaarde te bestellen. Alles wordt uiteraard op locatie  geleverd.

Heeft u specifieke wensen of wilt u meer weten over prijzen en snelle levering? Neem gerust contact op met Han Hermans.

 

Stationsstraat 45
5151 HA Drunen
Tel. 0416-855879
Tel. 06-18119970
Email: [email protected]
Website: www.hanhermans.nl

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Volg HeusdenNieuws ook via Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 2500 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen