De Feestbakker van Waalwijk en de Langstraat bestaat 25 jaar

Foto: Party Vlaai

PartyVlaai in Waalwijk opende precies 25 jaar geleden op 20 juni  haar deuren aan de Grotestraat 219 in Waalwijk. Toen als vlaaienbakker en inmiddels de feestbakker van Waalwijk en de Langstraat. Bakkers Henk en Abdel maken in de eigen bakkerij de hele dag door de allerlekkerste vlaaien, (foto)taarten, chocoladebollen, progrèsgebak, warme appelflappen en worstenbroodjes.

Feest
Op zaterdag 19 juni viert de feestbakker van Waalwijk en de Langstraat zélf feest. Klanten zijn deze dag van harte welkom om het jubileum met Team PartyVlaai te komen vieren. Want wie jarig is, trakteert…!

Bent u jarig of wilt u trakteren, dan bent u bij PartyVlaai in Waalwijk aan het juiste adres met een ruim assortiment. In de eigen banketbakkerij maken bakkers Henk en eigenaar Abdel de hele dag door de lekkerste vlaaien, (foto)taarten, red-velvetcake, bekroond progresgebak, appelflappen, met goud bekroonde halve-zoolkoeken en worstenbroodjes.

De feestbakker van Waalwijk bezorgt mensen graag een goed gevoel. Begin 2020 herintroduceerde PartyVlaai de ‘halve zool’: een roomboterdeegkoek met amandelspijs en een vleugje kaneel, in de vorm van een schoenzool.  De halve zool-koek werd in december 2020 door de keurmeesters van FoodBase bekroond met goud. Ook de populaire progrestaart(jes) vielen in de prijzen. Verkrijgbaar in 6 of 12 punten, én als eenpersoons gebakjes.

De winkel is van maandag tot en met vrijdag geopend van 8.00 tot 17.30 uur (behalve op feestdagen). Zaterdag is de banketbakkerij geopend van 8.00 tot 16.30 uur. Online  24/7 open.

PartyVlaai, de feestbakker van Waalwijk en de Langstraat
Grotestraat 219
Waalwijk
Tel. 0416- 560 010
Website partyvlaai.nl

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Volg HeusdenNieuws ook via Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 2500 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Reacties

Cookieinstellingen