Heusden Mode Expo! Meer dan een modeshow

Foto:

Op zondag 7 september vormt Heusden Vesting het decor voor een bijzondere ontmoeting tussen kunst en mode op de catwalk tijdens Heusden Mode Expo!

ww140829-104054616492296251743857258995168373965895n

Najaarstrends

De Heusdense winkeliers geven een impressie van de nieuwste najaarstrends voor komend seizoen voor zowel dames, heren als kinderen. Stijlvol de winter door met de inspiratie die u deze middag kunt opdoen tijdens de modeshows van 13.00, 14.30, en 16.00 uur op de Botermarkt.
 
Kunst & Mode
In de maand september organiseert Galeriestad Heusden een Beeldenexpositie. Aanleiding voor Heusden Mode Expo om kunst te verwerken in de modeshow.
Laat u verrassen door de unieke samenwerking tussen graphic art kunstenaar Teis Albers en schoenen- en tassenontwerpster Maria la Verda, waarbij de kunstwerken van Teis Albers geprint zijn op lederen schoenen en tassen. Daarnaast zullen er bijzondere shawls van Galerie Adry getoond worden op de catwalk.
 
Bij Smits Schoenen kunt u deze middag terecht voor een ontmoeting met de ontwerper van de schoenen van LisaTucci, tijdens de officiële Lisa Tucci Fanday.
 
Creaties jong ontwerptalent
Jong ontwerptalent Myra van Vlimmeren zal met eigen modellen haar collectie laten zien waarmee zij onlangs is afgestudeerd aan de modeopleiding van het ROC. Zij is toegelaten tot de meest gerenommeerde mode-academie van Nederland aan de Hogeschool voor de Kunsten te Arnhem (ArtEz).
 
Mode & Meer
Heusden Mode Expo is meer dan een modeshow. Zo zal autobedrijf De Groot aanwezig zijn met enkele auto’s en heeft Bakkertje Deeg met broodkunst een paspop aangekleed.
Tijdens de modeshow van 13.00 uur zal de winnaar/winnares van de ontwerpwedstrijd (waarbij een cadeaubon van Berg & Braam t.w.v. € 30,00 gewonnen kan worden) bekend gemaakt worden.
 
Meld u aan op Facebook voor het evenement Heusden Mode Expo en blijf op de hoogte van het laatste nieuws omtrent dit evenement.
 
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen