Opnames kinderserie ‘Taart’ in de vesting

Foto:

De zondagochtend wordt het vanaf 7 september smullen geblazen met de nieuwe familieserie TAART. Opnames voor deze serie vonden in de vesting Heusden plaats in de maanden maart en april. Vanaf 7 september zijn de afleveringen te zien. Acht weken op zondagochtend om 09.00 uur bij Zapp op Nederland 3. Diverse inwoners uit de gemeente Heusden figureren in de serie. 

Het verhaal
Taart gaat over de achtjarige Kadir die later poolreiziger wil worden. Hij weet alles over pinguïns en heeft een onverwoestbaar doorzettingsvermogen. Zijn vader Umut is de beste banketbakker van de wereld, maar sinds het overlijden van zijn vrouw is Umut verdrietig. Kadir haalt alles uit de kast om hem weer gelukkig te maken. Als vader en zoon verhuizen naar een dorp waar niemand zit te wachten op Umuts prachtige gebakjes, weet Kadir wat hem te doen staat: iedereen moet aan de taart.
In de herfstvakantie zal er voor kinderen tot 12 jaar een leuke activiteit zijn, die in het teken van TAART staat. Het Heusdens Buro voor Toerisme is inmiddels met de voorbereidingen gestart. Hoe het programma eruit gaat zien? Houd onze website www.hbtheusden.nl in de gaten. 
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen