17e Truckfestijn Waalwijk

Foto:

Aanstaande zaterdag 27 september  wordt voor de 17e keer Truckfestijn Waalwijk georganiseerd. Hierdoor zullen 93 verstandelijk en/of lichamelijk gehandicapten een onvergetelijke dag hebben. 

Wederom waren de transportbedrijven weer bereid om 93 vrachtwagens beschikbaar te stellen. En niet te vergeten: de vrachtwagenchauffeurs die op vrijwillige basis rijden. Het is ieder jaar prachtig om met zo`n lange stoet toeterend de mensen langs de kant te kunnen begroeten.
We gaan dit jaar weer van start vanuit  WML Baanbrekers te Waalwijk, die belangeloos de gehele accommodatie beschikbaar heeft gesteld. Om 10.00 uur gaan we toeterend van start met de route die richting Drunen, Helvoirt, Biezenmortel, Udenhout, Loon op Zand, De Moer, Kaatsheuvel en via Sprang-Capelle weer richting WML Baanbrekers zal gaan. Daar krijgt iedereen een lunch aangeboden en kan ieder weer even tot rust komen.                           
0230
                                                                                                                                               
De gehele route wordt begeleid door Motorclub Sprang-Capelle, die zorgt dat de kolonne vlekkeloos bij iedere kruising doorgang kan vinden. Om 13.30 uur vertrekken de stoet weer om dan door de kern Waalwijk, Kaatsheuvel, Sprang-Capelle en Waspik te rijden. We hopen dan om 15.30 uur weer aan te komen met blijde gezichten in Waalwijk bij WML Baanbrekers. Dan weten alle vrijwilligers waar we het deze dag voor hebben gedaan.
Meer informatie:.truckfestijn.nl  en we zijn ook te volgen op Facebook.
 
Deze dag zou  onmogelijk zijn als we niet zoveel sponsors en vrijwilligers ter beschikking hadden, hier zijn we ze ieder jaar weer zeer dankbaar voor.

ROUTE VOOR DE MIDDAG: KLIK HIER
ROUTE NA DE MIDDAG: KLIK HIER

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen