ONA speelt “Wittebroodsweken in Villa Grafzicht”

Foto: Toneelver. ONA

Wat zou jij doen, als je net getrouwd bent en je wittebroodweken door gaat brengen in een groot oud huis. Bij binnenkomst merk je al een wat griezelige sfeer. Je schuift dit gevoel van je af omdat het rond Halloween is en je toch al wat schrikkerig bent door de tijd van het jaar.

Toneelvereniging ONA speelt op vrijdag 20 en zaterdag 21 januari 2017 om 20.15 uur in de theaterzaal van De Voorste Venne te Drunen de komische thriller “Wittebroodsweken in Villa Grafzicht” van Pat Cook.
Een korte beschrijving om u een indruk te geven wat u te wachten staat; Het is halloween als Thijmen en Marian Doornheim Villa Grafzicht binnenvallen om er hun wittebroodsweken door te brengen. Het is pure romantiek in een landelijk en afgelegen dorpje… maar dan wel in een huis dat vroeger een mortuarium was. Er gaat een vreemde legende de rondte over deze villa; de vroegere eigenaar zou hier zijn vrouw hebben vermoord. Dat weerhoud het stel er niet van om te blijven, want Thijmen moet werken aan een nieuw boek voor zijn eigenzinnige uitgever. Tussendoor probeert een ontsnapte psychopaat de villa op te blazen met een flinke bom. Het probleem is alleen dat er nog een vrij brutale huishoudster rondloopt die steeds verdwijnt, een spook dat met een bijl blijft zwaaien en vier padvinders van de lokale scoutinggroep die proberen om een spooktocht te organiseren… het blijft toch halloween.

Entreekaarten zijn te bestellen via www.toneelverenigingona.nl en bedragen € 12,50 p.p. De entreebewijzen dienen contant aan de kassa van De Voorste Venne te worden voldaan (geen pin aanwezig).

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen