Jeu de Boules Bâtard jubileum feest 30 jaar bestaan

Foto: Heusden.Nieuws

Zondag 7 april hebben de leden van  Jeu de Boules Bâtard het 30 jarig jubileumjaar met elkaar gevierd. Leden en hun partners waren op deze dag uitgenodigd. De voorzitster opende het feest met een toespraak die als inhoud de groei en de bloei van de vereniging had. De start in 1994 bij het Jacobushof (nu de Zandley), de latere banen bij de Voorste Vennen en tot slot de huidige locatie met o.a. 13 binnenbanen en een prachtige kantine.

De vereniging draait volledig op vrijwilligers en velen dragen een steentje bij, of hebben een steentje bijgedragen om de vereniging tot een succes te maken. De schouders eronder en met vereende krachten hebben we de vereniging, de banen , de binnenhal en de mooie kanƟne gerealiseerd. Zoals onze voorzitster zei: “Het is op de schouders van de vrijwilligers dat wij vandaag dit jubileum mogen vieren”. We mogen trots zijn op onze vereniging .

Na deze opening gingen 64 mensen de banen op om een potje te spelen. De weergoden waren goedgezind en de toeschouwers keken, met een gezellig babbeltje, naar de prestaƟes die geleverd werden. Even een drankje en een hapje en we gaan verder met het feestprogramma. Een optreden van Marie van de Middelhaai. Met haar ludieke optreden en rake teksten in haar liedjes wist ze de hele zaal mee te krijgen.

Tot slot maakte zij alle aanwezigen onderdeel van een orkest. De uitgedeelde schoonmaakmiddelen: bezems, emmers, borstels, mattenkloppers enz. waren de instrumenten. Ouderen kunnen samen een berg lawaai produceren, als je ze aanspoort. Dat is Marie van de Middelhaai wel toevertrouwd. Tot slot werd er gezellig gebabbeld onder het genot van een drankje en genoot iedereen van de hapjes die rondkwamen. Iedereen ging tevreden naar huis en kreeg een presentje mee. Een doekje met het logo van Bâtard om de jeu de boules ballen mee schoon te maken.

In dit jubileum jaar komen nog meer activiteiten. De volgende activiteit zal plaats vinden op 5 juli. Dan is er een receptie voor leden en genodigden en op zaterdag 6 juli is er een groot jubileum toernooi. Dit toernooi zal in het teken staan van het dertig jaar bestaan. Wil je eens zien hoe een toernooi gaat en wat jeu de boules precies inhoudt, kom dan kijken. Je bent van harte welkom.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen