Eerste Game Café in Bibliotheek Drunen

Foto: Bibliotheek Drunen

Op vrijdag 19 april om 19.00 uur vindt het allereerste Minecraft Game Café plaats in de Bibliotheek Drunen. Tijdens dit Game Café georganiseerd door NEXT LEVEL wordt er onder andere geoefend met alle skills die je gebruikt tijdens het gamen en is er ruimte om te gamen en Minecraft te spelen.

 Max van Kuipers komt langs om een workshop te geven. Max is mede-eigenaar van Dynasty Esports, is Esports Mental Coach en voorzitter van Stichting Gezond Nederland. Hij is al zijn hele leven lang gamer en nu ruim tien jaar betrokken in de wereld van Esports.

Game-middag in de bibliotheek
Elke eerste zaterdag van de maand organiseert de Bibliotheek Heusden samen met Stichting de Schroef de NEXT LEVEL game-middagen in de Bibliotheek Vlijmen. Vanaf april wordt er ook maandelijks gegamed in de Bibliotheek Drunen met op 19 april de aftrap tijdens het Minecraft Game Café.

Dit Game Café is gratis en speciaal voor jongeren van 12 tot en met 20 jaar. Graag aanmelden via: Inschrijfformulier NEXT LEVEL – Stichting de Schroef

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen