Versierde fietsoptocht tijdens Koningsdag in Drunen

Foto: Roland van Riel

Op zaterdag 27 april tijdens Koningsdag is er voor alle kinderen weer een leuke versierde fietstocht door Drunen. Vanaf 09.15 uur is iedereen van harte welkom bij De Voorste Venne aan het Anton Pieckplein.

Om 09.45 uur is de start voor het eerste gedeelte van de fietsoptocht naar het Raadhuisplein, onder begeleiding van feestelijke muziek. Daar worden de fietsen geparkeerd en wordt er met alle aanwezige kinderen de Koningsdans opgevoerd op het nieuwe Koningslied. Het Pieck komt dansen op het podium. Dus geen probleem als je de danspasjes even vergeten bent

Kinderen die niet meefietsen en wel mee willen dansen zijn om 10.00 uur welkom op het Raadsplein. Hoe geweldig zou het zijn als heel het plein vol staat met kinderen.

Na de Koningsdans vervolgt het 2e gedeelte van de fietsoptocht. Mocht de totale fietsoptocht (ca. 1,8km) te lang zijn, sluit dan gezellig aan bij het 2e gedeelte. Deze gaat via de Jacobus vd Meijdenstraat richting De Zandley. De kinderen fietsen vanaf de hoofdingang dwars door De Zandley. De muzikale huisband en bewoners van De Zandley zullen de kinderen aanmoedigen,

Hier wordt ook een aandenken uitgereikt door de jeugdburgemeesters. Vervolgens gaat iedereen via de achteruitgang weer door de Stationsstraat en eindigt dan op het Raadhuisplein.

De mooiste en/of meest creatief versierde fiets krijgt een prijs. Inschrijven is niet nodig, kom gewoon gezellig naar De Voorste Venne.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen