Zondag 28 april “Ontmoeten op Zondag” in Buurthuis de Mand

Foto: Ontmoeten op Zondag

Zondag 28 april is Koningsdag voorbij. De oranje vlaggetjes zijn opgeruimd, de oranje tompoezen smaakten heerlijk, het oranjegevoel is er misschien nog. Dat zullen we zien op deze zondag. Want wie weet welke verrassing er zal zijn. “Ontmoeten op Zondag “in Buurthuis De Mand is van 11.00 uur tot 16.00 uur.

De dag zal niet veel afwijken van de vorige bijeenkomsten. Spelletjes doen, knutselen, keuvelen, bingo, hapje en natuurlijk muziek. De inloop is vanaf 11.00 uur. Koffie en thee zijn gratis, ’s middags is er een lunch (gratis) en wordt u verwend met hapjes (gratis). Drankjes aan de bar zijn voor eigen rekening. Zin om te komen? Meldt u dan snel aan (Verplicht en Vol =Vol). Dat kan per mail bij [email protected] of telefonisch 06-25025587

Wilt u meer weten over “Ontmoeten op Zondag”? Open dan bijgevoegde link.  https://www.youtube.com/watch?v=6rVvUY3m1K0  Dit is een filmpje, opgenomen door Langstraat Media, waar kort verteld wordt over deze activiteit, ondersteund door de nodige opnames.

Wilt u meer weten over Seniorenschool Heusden abonneer u dan op de nieuwsbrief [email protected] of kijk op de website www.seniorenschoolheusden.nl

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen