Bijeenkomst AD(H)D & Dyslexie Café Heusden

Foto: Pixabay

Op Woensdag 1 mei organiseert AD(H)D & Dyslexie Café Heusden in de Bibliotheek Vlijmen aan de  Burgemeester Zwaansweg 2, (hoek Wolput), Vlijmen vanaf 19.30 uur een bijeenkomst met als thema ‘Wat betekentADHD/Dyslexie voor jou en voor mij?’ Inloop van deze avond is 19.00 uur

ADHD en dyslexie betekenen voor iedereen wat anders. Soms voelt het dat je tegen een onzichtbare muur op loopt. Maar er zijn vaak ook mooie kanten te ontdekken. Wanneer we inzicht krijgen als we onszelf, onze omgeving en waar we tegenaan lopen beter leren begrijpen, is er misschien niet eens een muur…Samen gaan we in gesprek en proberen we woorden te vinden om deze onzichtbare muur te omschrijven.

En misschien zie je ook nog wel een voordeel? Laten we het met elkaar delen, dan herken je door de anderen, bij jezelf misschien meer voordelen dan je denkt.Redenen genoeg om hierover samen te praten, onze ervaringen te delen en wat er verder ter tafel komt.

Sluit je aan op woensdag 1 mei aanstaande. Wij verwelkomen je graag, ook familie, partners, vrienden, collega’s en bekenden, die eens mee willen luisteren of zelf hun verhaal kwijt willen.

Namens het AD(H)D & Dyslexie Café Heusden,
Emmy Hendriks, ervaringsdeskundige AD(H)D en
Karin de Jager, ervaringsdeskundige Dyslexie.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen