De Groot Avond4Daagse 2024 is gestart in Heusden vesting

Dit jaar startte de eerste dag, dinsdag 11 juni 2024, vanuit de Senioren Sociëteit Heusden. De lopers startte tussen 17:30 en 18:30 uur met goede weersomstandigheden om een wandeling van 3km, 5km of 10km te starten door Heusden Vesting.

De vertrektijden van de laatste wandeldag wijken af en worden tijdens de derde wandeldag bekend gemaakt.

Om in het bezit te komen van een felbegeerde medaille is 3 avonden mee lopen voldoende. Dus kun je 1 avond niet, geen probleem, er kan toch gelopen worden voor de medaille!

Het inschrijfgeld voor De Groot Avond4daagse Heusden bedroeg € 4,00 per persoon bij voorinschrijving en € 6,00 op deze eerste wandeldag.

De Groot Avond4daagse Heusden wordt mede mogelijk gemaakt door: Autobedrijf de Groot, Bakkertje Deeg, Coop en Friet & Zo.
Hierdoor kunnen we alle deelnemers tijdens alle avonden verrast worden met een versnapering aangeboden door de sponsoren.

Op woensdag vertrekken we vanuit het dorpshuis Herpt, donderdag vanuit het dorpshuis Heesbeen en vrijdag is de Schakel in Oudheusden de gastheer.

 

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via 
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een 
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen