Foto’s Zomerconcert Harmonie de Eendracht Heusden

Afgelopen zondag organiseerde Harmonie de Eendracht Heusden een boeiend zomerconcert in samenwerking met Muziekvereniging Wernhout Vooruit en het koor The Rockit. De mooie tuin van het Gouverneurshuis in Heusden-vesting was het geschikte locatie om van dit concert te genieten. Roland van Riel was erbij en maakte een mooie fotoreportage

Naast het optreden van Harmonie De Eendracht was er medewerking was Muziekvereniging Wernhout Vooruit en Rockkoor The Rockit Harmonie De Eendracht Heusden hoopt in 2025 haar 50 jarig bestaan te vieren. Het orkest bestaat uit ongeveer 20 leden en organiseert door het jaar heen diverse concerten en treedt op bij bijzondere gelegenheden.

Het orkest had gekozen voor een programma met muziek uit bekende musicals en films zoals Phantom of the Opera maar ook de filmmuziek van Ennio Morricone. De muzikale leiding was in handen van dirigent Ad van Beek. Hij begon zijn muzikale carrière bij de Marinierskapel der Koninklijke Marine en is momenteel ook dirigent bij Muziekvereniging Wernhout Vooruit en diverse andere orkesten. Tevens is hij nog muzikant bij diverse bands zoals o.a. de coverband The Boss Brothers.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen