Jubileumtoernooi bij Batard Drunen

Foto: Pixabay

Op zaterdag 6 juli organiseert Jeu de Boulesvereniging Bâtard een jublileumtoernooi in Boulodrome-Drunen op Sportpark De Schroef, wist u dat Bâtard dit jaar al 30 jaar bestaat?

Bezoek eens hun vernieuwde website om meer informatie over de vereniging en hun activiteiten terug te vinden maar ook om meer over de gezellige sport te leren kennen. Jeu de boules vereniging ” Bâtard” beschikt over zowel binnen als buitenbanen bij hun clubhuis “Boulodrome” te Drunen.

Wilt u mee doen aan dit toernooi dan kunt u zich opgeven via onderstaande gegevens. Het aanmelden op de wedstrijddag start vanaf 10:00 uur en de wedstrijden zullen starten om 10:45 uur. Deelnemers kunnen zich inschrijven tot donderdagavond 4 juli. Het inschrijfgeld bedraagt € 7,50 per Doublet.

S.v.p. altijd even bellen of mailen, en leden van Bâtard kunnen zich ook opgeven door het invullen van de intekenlijst op het publicatiebord.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via 
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen