Erelid van RKDVC Jos van de Wiel overleden

Foto: RKDVC

Deze week bereikte voetbalclub RKDVC het trieste nieuws dat lid van het eerste uur en tevens het oudste lid van RKDVC, Jos van de Wiel, op 93-jarige leeftijd is overleden. 

Jos heeft ontzettend veel voor de club betekend. Na vele jaren gevoetbald te hebben werd Jos vrijwilliger bij RKDVC. Hij heeft allerlei activiteiten voor de club verricht. Het meest in het oog springend waren de jaren dat hij lid van het hoofdbestuur is geweest. Ook na zijn bestuursperiode is hij zijn RKDVC trouw gebleven. Vele, zeer vele wedstrijden van RKDVC 1 bezocht hij samen met zijn vriend en neef Tiny van de Wiel. Tot op hoge leeftijd was hij enorm verbonden met de vereniging.

Jos zal zeer gemist worden. Een geliefde en zachtaardige man die altijd voor zijn RKDVC heeft klaargestaan. Het blauw-wit stroomde door zijn aderen.

RKDVC wenst zijn kinderen, schoonkinderen en kleinkinderen heel veel sterkte bij het overlijden van hun vader en grootvader.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via 
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een 
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen