Laatste weekend van de Early Bird vroege vogel inschrijving bij Jeugd Vakantie vreugd Drunen

De Early Bird Inschrijvingen staat open t/m zondag 30 juni 2024. Je hoeft niet in Drunen te wonen om mee te mogen doen. Ook kinderen uit andere plaatsen mogen meedoen aan jeugd vakantie vreugd Drunen. De JVV week is van zondag 11 augustus t/m zaterdag 17 augustus

Schijf je nu in voor de JVV-week en ben verzekerd van een plekje bij jouw favoriete activiteit! t/m 28 Juli kun je online inschrijven via onze website. Wees er snel bij en profiteer t/m 30 juni van onze Early Bird korting. Je betaalt dan slechts €2.50 per activiteit in plaats van €3.50.

Mocht je nog niet weten of je op vakantie gaat, dan kun je ook ter plekke bij een onderdeel inschrijven, maar let op, vol=vol. Bij vrijwel bij alle onderdelen kun je ter plekke bij het onderdeel zelf inschrijven.  (jvvdrunen.nl/boekje, blz. 25).

Na 5 weken vakantie wil je ook eens wat anders. Maak van je allerlaatste week van de zomervakantie een leuke afsluiting van je vakantie en schrijf je in en doe mee: https://inschrijven.jvvdrunen.nl/

Via Stichting Leergeld Heusden kun je met een kindpas aan 15 onderdelen gratis meedoen, mocht je toch voor meer onderdelen willen inschrijven dan kun je gebruik maken van de regeling van de gemeente. Ouders met een Heusdenpas krijgen namelijk 50% korting. Inschrijven via stichting leergeld kan t/m 14 juli.

De kinderen van 4 en 5 jaar kunnen dit jaar via de online inschrijvingen ook aan 15 onderdelen gratis meedoen om zo kennis te maken met onze stichting. Als je bij het onderdeel zelf inschrijft tijdens de JVV week betaal je wel het gewone tarief.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen