Zeskamp Kuijks Weekend 2024 was Verbondenheid en plezier in de zon

De jaarlijkse Zeskamp van het Kuijks Weekend werd een groot succes met 19 deelnemende teams, waaronder 16 volwassenenteams en 3 jeugdteams. Het evenement vond plaats onder ideale weersomstandigheden, die gelukkig minder warm waren dan vorig jaar, wat zorgde voor een aangename sfeer voor alle deelnemers. Wethouder Martijn van Esch kwam als verrassing een woordje doen richting de deelnemers.

Maar de verrassing was eigenlijk voor Stefan van Opzeeland die volgens de traditie van de gemeente Heusden de waardering kreeg als Doener van de Maand. Stefan kreeg deze waardering in de vorm van een heerlijke taart en de daarbij horende speld omdat hij veel vrijwilligerswerk doet in Nieuwkuijk. En hij daarbij altijd zoekt naar de verbinding tussen mensen. Iets wat ook nog een perfect past in het jaarthema dit jaar.

De zeskamp bestond uit acht verschillende spellen, die voor veel hilarische momenten zorgden. De organisatie had, dankzij hun gulle sponsoren, gezorgd dat niemand droog bleef. Gedurende de dag werden de deelnemers getrakteerd op flesjes water en verfrissende blikjes gerstenat, waardoor iedereen gehydrateerd en vrolijk bleef.

Het jaarthema van het weekend draaide om verbinding, en dit werd op diverse manieren benadrukt. Er was een mooie mix van jong en oud, en ook de teams onderling vonden een balans tussen competitie en gezelligheid. De sfeer was doordrenkt van gezonde strijdlust, maar altijd met een knipoog en een glimlach.

De 19 deelnemende teams genoten zichtbaar, en de organisatie kan trots terugkijken op een geslaagde editie. Zelfs een tijdelijk defect aan een van de spellen kon de goede sfeer niet beïnvloeden. De deelnemers gingen door met hun enthousiasme en bleven genieten van de dag.

De positieve reacties van de deelnemers bevestigden het succes van het evenement. Iedereen, van de jongste tot de oudste deelnemer, had een geweldige tijd. De organisatie, gesteund door hun sponsoren, heeft wederom een fantastisch evenement neergezet dat volgend jaar ongetwijfeld weer een groot aantal deelnemers en toeschouwers zal trekken.

Wil Gulpen was aanwezig en maakte een fotoreportage om nog eens na te genieten en voor diegene die er niet zijn geweest mischien wel volgend de uitdaging om mee te doen.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via 
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4250 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een 
mail

4o

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen