De Laatste dag van de Early Bird vroege vogel inschrijving bij Jeugd Vakantie vreugd Drunen

Foto: JVV Drunen

De Early Bird Inschrijvingen staat vandaag nog open. Je hoeft niet in Drunen te wonen om mee te mogen doen. Ook kinderen uit andere plaatsen mogen meedoen aan jeugd vakantie vreugd Drunen. De JVV week is van zondag 11 augustus t/m zaterdag 17 augustus

Schijf je nu in voor de JVV-week en ben verzekerd van een plekje bij jouw favoriete activiteit! t/m 28 Juli kun je online inschrijven via onze website. Wees er snel bij en profiteer vandaag nog van onze Early Bird korting. Je betaalt dan slechts €2.50 per activiteit in plaats van €3.50. Mocht je nog niet weten of je op vakantie gaat, dan kun je ook ter plekke bij een onderdeel inschrijven, maar let op, vol=vol. Bij vrijwel bij alle onderdelen kun je ter plekke bij het onderdeel zelf inschrijven.  (jvvdrunen.nl/boekje, blz. 25).

Na 5 weken vakantie wil je ook eens wat anders. Maak van je allerlaatste week van de zomervakantie een leuke afsluiting van je vakantie en schrijf je in en doe mee: https://inschrijven.jvvdrunen.nl/

Tevens worden de Toneelworkshop, de fietsvaardigheden en de Mega Zonnebloem stoepkrijt wedstrijd gratis voor iedereen aangeboden. Met 70 onderdelen waar op ingeschreven kan worden is ons programma heel divers. Je kunt kennis maken met een aantal sportverenigingen zoals de DAK met de atletiek, Crossfit Drunen met de Bootcamp. Op donderdagmiddag 3 sporten die samen de handen in een slaan: de Volleybal, de Handbal, de Basketbal in sporthal de Dillenburg. De Padel bij Padel Plaza te Waalwijk, de Hockey, ASM sport met het Kickboksen en de Tennis bij Achter de Bogen en het voetbal bij FC Drunen en de Judo. En we gaan weer naar het Freerunnen toe. We hebben een aantal creatieve onderdelen zoals de Crearette, het schilderen, kliederkleien bij de Pieck in de Voorste Venne en het timmeren bij Basisschool Het Span.

Maar we hebben ook een aantal leuke doe dingen zoals De Midgetgolf bij het Honderd Bunderbos Monkey Town, JumpXL, De Bowling, en de Glow in de the Dark Midgetgolf beide bij het Bourgondisch Hof in Waalwijk.. En niet te vergeten het Schat zoeken en laser gamen. Dit jaar hebben we ook laser gamen voor kinderen van 6 t/m 8 jaar. En we hebben ook dit jaar weer een Vossenjacht. Of ga naar onze vernieuwde Bingo toe. Bij de bingo hebben we dit jaar als hoofdprijs Efteling entree

Ga met ons proberen een visje te vangen bij het onderdeel het Vissen. Of kom met je favoriete knuffel naar de Poppen en Berenbureau. Wat dacht je van een spooktocht in de late avonduurtjes.

Lekker knutselen bij de Speelwinkel:
Roepen jouw ouders ook vaak dat je je kamer op moet ruimen? Geen paniek, je bent geen rommelkont, je bent juist enorm creatief! Bij de Speelwinkel gaan we daar wat mee doen. We hebben ruim 10 originele knutseltafels klaar staan, waaraan jij je helemaal mag uitleven. We gebruiken allerlei verschillende materialen. Met sommige zul je misschien nog nooit iets geknutseld hebben, maar dan helpen we je graag.

Leeftijd: 4 – 12 jaar
Tijd: 15.15 – 17.15 uur
Locatie: d’Outremont college

Monkey Town Speellekkerland
Dit jaar heeft Monkey Town Waalwijk de speellekkerland geadopteerd. Monkey Town Zorgt voor alle lekkere snoepjes die bij ieder spel te verdienen zijn. Een ochtend vol leuke, uitdagende spelletjes die gegarandeerd ook nog wat lekkers opleveren! Sommige spelletjes speel je alleen, andere speel je met anderen samen. Je mag alleen komen of samen met je vriendjes, vriendinnetjes, broer of zus? Bij ieder spel kan je naast iets lekkers ook nog punten verdienen. Per leeftijdscategorie is er een leuke prijs te winnen.

Leeftijd: 4 – 10 jaar
Tijd: 10.00 – 12.00 uur
Locatie: RKBS Olof Palme

Dit jaar sluiten we de week weer af met onze prijsuitreiking in Buurthuis de Stulp op zaterdag 17 augustus van 18.30 tot 20.45uur. Hier worden alle kinderen die een prijs hebben gewonnen bij een onderdeel in het zonnetje gezet.

De kinderen krijgen een lootje bij elke activiteit waar ze geweest zijn. Hoe meer activiteiten, hoe meer lootjes, en dus meer kans op mooie prijzen! Er zijn entree kaarten van Duinoord en de Efteling te winnen. En nog veel meer. De trekking van de loterij vindt plaats tijdens de prijsuitreiking. Let op, je moet echt aanwezig zijn bij de trekking om kans te maken op prijzen.

Ons volledige programma is terug te vinden op de website: https://www.jvvdrunen.nl/wp/

Met 70 onderdelen is er genoeg keuze voor iedereen. Schrijf je kinderen in zodat ze een hele leuke afsluiting van de zomervakantie hebben.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

 

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen