Maandagmiddag fietsen met KBO Elshout

Foto: KBO Elshout

Op de eerste maandag van de maand (1 juli) stappen de deelnemers van de fietstocht om 13.00 uur bij d’n Elshof op de fiets voor een tochtje van 40 km. Op maandag zijn er andere routeplanners dan op de woensdag dus de route wordt zeker een verrassing. Meefietsen is gratis en je hoeft geen lid te zijn. Je betaald alleen je consumptie bij de stop halfweg. Rond 16.00 uur is iedereen weer terug bij het startpunt.

Veiligheidsvest is verplicht. ( evt voor € 4.- te koop bij aanvang van de tocht.) KBO is niet aansprakelijk dus zelf zorgen dat je verzekerd bent. Ben jij er ook bij deze keer?

Het fietsen is een van de gratis activiteiten van KBO Elshout. En om hieraan mee te doen hoef je geen lid te zijn. Maar weet je eigenlijk wel wat je allemaal krijgt voor die € 28. – per jaar wat een lidmaatschap kost? Het kwartaal waarin je je opgeeft is gratis en de resterende worden verrekend. Daarbij krijg je, als je aanvullend verzekerd bent ook nog eens € 25.- terug. En je krijgt het veiligheidsvest gratis. Nou, je mag deelnemen aan alle extra activiteiten/excursies en dat zijn er veel. Minstens iedere maand wel een.

Er zijn een aantal keren per jaar etentjes en er worden bloemstukjes gemaakt tegen de feestdagen. Wat denk je van het kienen en kaarten iedere tweede en vierde week van de maand. Je krijgt maandelijks een nieuwsbrief en het blad ONS met daarin veel koopjes en tips. Koopjes krijg je ook op vertoon van je ledenpas bij verschillende winkels.

En dan is er ook nog de website, goed gevuld met foto’s en verslagen van alle activiteiten die al georganiseerd zijn. Daarop vind je ook de activiteitenkalender zodat je alvast kunt zien wat er in de komende maanden te doen is. Je ziet het, er zijn alleen maar voordelen om lid te worden. Geef je op via de website https://www.kbo-elshout.nl/  en je doet gelijk vanaf dag één al mee.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via 
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een 
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen