Picknick in Het Greunsvenpark was een succesvol Verschillen Verbindend evenement

In het kader van het jaarthema “Verschillen Verbinden”. Organisatie was in handen van stichting Nationale Feestdagen Vlijmen met medewerking van de Ondernemersvereniging Vlijmen de tweede editie van Picknick in het Park. Het van Greunsvenpark was de ideale locatie voor dit evenement, dat bezoekers van alle leeftijden en culturen aantrok.

De picknick begon in de middag en duurde tot de vroege avond, met perfect picknickweer als bonus. Het park werd omgetoverd tot een grote picknickplaats waar iedereen zijn eigen gevulde mandje kon neerzetten op een van de bankjes of op een meegebracht kleedje. Voor wie geen mandje had meegenomen, waren er diverse foodtrucks en kraampjes met een breed aanbod aan internationale lekkernijen zoals Surinaamse maaltijden, Vietnamese snacks, Turkse broodjes, Oekraïense specialiteiten, Hollandse broodjes, frites, snacks, en ijs.

Muzikale Optredens voor Jong en Oud. De live muziekoptredens zorgden voor een gezellige sfeer. De jeugd genoot van de optredens van Krakende Noten, terwijl de ouderen zich vermaakten met de punkband United We Stand. Een speciaal optreden kwam van de 18-jarige Lena Slangen uit Haarsteeg, die indruk maakte met haar zang en gitaarspel. De line-up bestond verder uit Fading Echo, Antwan, Muziekse Blaostumop, Troubadour Gewoon André, Zeemanskoor Deining en Zangroep Krakende Noten.  Bijzondere dank aan Gas Station Donuts die om 5voor12 werden opgetrommeld en om 15:00 uur op het podium stonden!

Naast de muziekoptredens waren er tal van activiteiten georganiseerd voor alle leeftijden. Voor de jongste bezoekers was er een kidscorner met schminken, knutselen en voorleesverhalen verzorgd door Bibliotheek Heusden. Voor de iets oudere kinderen waren er een XXL stormbaan en waterballen. Een lokale imker gaf uitleg over bijen en honingproductie, en kinderen konden hun eigen bijenwaskaars maken.

Carnavalsvereniging Knotwilgendam en Brandweer Vlijmen waren aanwezig om hun werkzaamheden onder de aandacht te brengen en nieuwe leden en vrijwilligers te werven. Voor degenen die tijdens de picknick actief wilden blijven, was er een personal trainer gespecialiseerd in outdoor groepslessen.

Het evenement benadrukte het thema “Verschillen Verbinden” door de diversiteit aan keukens, muziek en activiteiten. Dankzij de samenwerking met de Ondernemersvereniging Groot Vlijmen werd een uitgebreid aanbod aan livemuziek en optredens gepresenteerd, wat bijdroeg aan de feestelijke sfeer.

De tweede editie van Picknick in het Park was een groot succes en een prachtig voorbeeld van hoe verschillen overbrugd kunnen worden door samen te genieten van cultuur, eten, muziek en activiteiten.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen