Foto’s Kuijks weekend van de zondag

Dit jaar werd op zondag het Kuijks Weekend afgesloten met een Dorps BBQ en Afterparty. De organisatie hiervan was in handen van Samen Nieuwkuijk, die eerder i.s.m. Kuijks Weekend een dorpslunch en vorig jaar het Kuijks Koffiemoment organiseerden.

Voordat het zover was, gaf pastoor David Lebrun tijdens de viering in de kerk, aandacht  aan het jaarthema van de gemeente Heusden: Verschillen verbinden. De kerk is daarbij uitstek geschikt voor, omdat zo weer een andere doelgroep bij het Kuijks Weekend kan worden betrokken.

Na de viering werden de kerkgangers door de Schuts naar de tent begeleid. Vanaf 11.00 uur was er een jaarmarkt. Op deze markt werden zowel nieuwe als tweedehands spullen verkocht. Aan de kinderen was ook gedacht. Zij konden op de kleedjesmarkt spulletjes verkopen. Het publiek werd vermaakt met diverse optredens van o.a.: De Decibellen, The Motion Creator en Kaai Gezellig.

Foto’s gemaakt door Roland van Riel

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen