Spectaculaire editie Zeepkistenrace Elshout 2024

Afgelopen zondag vond de Zeepkistenrace in Elshout plaats, een evenement dat steeds meer bekendheid en populariteit verwerft. Dit jaar werden de races gehouden op zondag 30 juni, met deelnemers en toeschouwers die genoten van een dag vol spanning en sensatie. De foto’s zijn gemaakt door Wil Gulpen.

De race begon zondagmiddag rond 13.30 uur, waarbij de deelnemers van start gingen op een baan die grotendeels overeenkwam met de vertrouwde opzet van vorig jaar. Het concept “Freewheelen”, geïnspireerd door het bekende programma Ter Land, Ter Zee, En In De Lucht, maakte opnieuw deel uit van de race. Hierbij moesten deelnemers zo dicht mogelijk bij de eindstreep stoppen om strafpunten te vermijden en hun kans op de eerste prijs te vergroten. Maar ook dit jaar belandde sommige in de waterbak.  Zoals elk jaar bevatte het parcours ook enkele verrassingen, wat zorgde voor extra uitdagingen en plezier.

De deelnemers gaven alles om de beste tijden neer te zetten en het publiek stond vol enthousiasme langs de zijlijnen om hen aan te moedigen. Na een dag vol spannende races was het tijd voor feest. De sfeer was elektrisch, met het podium dat bruiste van activiteit en muziek.

Aan het eind van de dag, toen de stofwolken van de race waren opgetrokken, begon het feest pas echt. Henk Wijngaard, bekend om zijn populaire Nederlandstalige hits, trapte het muzikale programma af. Vervolgens zorgde Danny Panadero voor een swingende sfeer, terwijl DJ Stefan de avond afsloot met energieke beats. De aanwezigheid op zondag bij de Zeepkistenrace stond gelijk aan een gegarandeerde topdag, en dit jaar was daarop geen uitzondering.

Deze van de Zeepkistenrace Elshout was een groot succes. Met een perfect gebalanceerde mix van sportieve uitdaging en feestelijke activiteiten, trok het evenement een groot aantal deelnemers en toeschouwers. De organisatie kijkt tevreden terug op een geslaagd weekend en begint nu al met de voorbereidingen voor volgend jaar.

Als je dit jaar de Zeepkistenrace Elshout hebt gemist, is het tijd om alvast plannen te maken voor 2025. Dit evenement biedt een unieke kans om een dag vol adrenaline, plezier en muziek te beleven. Houd de datum in de gaten en zorg ervoor dat je volgend jaar deel uitmaakt van dit spectaculaire festijn.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen