Zomeravondconcert van Harmonie Drunen, VET-concert brengt 1300 euro op

De zomervakantie komt eraan. Iets waar veel mensen naar uitkijken. Ook Harmonie Drunen gaat, na een bijzonder en veelzijdig muziekseizoen, genieten van de vakantie. Maar voordat de instrumenten tijdelijk worden opgeborgen, verzorgde de vereniging woensdagavond een Zomeravondconcert. 

Dit concert is een verenigingstraditie en deze keer staat er iets bijzonders op het programma. De orkesten en klassen spelen niet traditioneel na elkaar, maar vormen dit jaar één groot orkest. Dat betekent dus een groot orkest met veel  muzikanten.  Dat wordt een bijzondere opmaat naar de zomervakantie. Het concert had plaats in de tuin van De Voorste Venne.

Slagwerkgroep Drunen (onderdeel van Harmonie Drunen) organiseerde op 30 maart een VET-concert georganiseerd.  Waarbij ze proberen zoveel mogelijk geld op te halen voor de stichting Make-a-Wish. Het bedrag werd ook op deze avond bekendgemaakt, een bedrag van 1300,- gaat naar deze stichting.

Make-a-Wish is een stichting die wensen van zieke (soms ernstig zieke) kinderen vervult. De kinderen worden meegenomen op een wish journey die zich niet enkel tot de wens beperkt. Het traject vooraf en nadien is net zo belangrijk. Het geeft de kinderen kracht en afleiding in moeilijke tijden.

Foto’s gemaakt door Roland van Riel.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen