VV Haarsteeg wint Naessens Derby Cup

Foto: Naessens Derby cup

In de reguliere competitie was Nieuwkuijk nagenoeg onaantastbaar, maar verrassend genoeg legde niet de kampioen van de 3e klasse C, maar buurman Haarsteeg beslag op de hoofdprijs van de Willy Naessens Derby Cup. In de onderlinge wedstrijden (met ook Helvoirt en RKDVC) pakte Haarsteeg de meeste punten.

Met 3 overwinningen, 2 gelijke spelen en een nederlaag pakte Haarsteeg er 11 in de 6 wedstrijden die meetelden voor de Naessens-ranglijst. Nieuwkuijk had in de laatste ‘derby’ de mogelijkheid om op gelijke hoogte te komen (en de cup op doelsaldo te winnen), maar het was op dat moment al kampioen en liet het na om Helvoirt te verslaan.

Sponsorbedrag
De zesde editie van de Willy Naessens Derby Cup is dus een prooi voor Haarsteeg en daarmee wint de club het daaraan verbonden sponsorbedrag van 3.000 euro. Bas Verbunt, werknemer van Willy Naessens én co-voorzitter van Haarsteeg, reikte de cheque op ludieke wijze aan zichzelf uit. Voor Nieuwkuijk, wat als tweede eindigde, was er 1.250 euro, en de nummers 3 en 4 – Helvoirt en RKDVC – moeten het doen met respectievelijk 500 en 250 euro.

Bron: 073 Voetbal

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen