“De jongens van de Langstraat”: Samenwerking tussen hockeyclubs Drunen en Waalwijk

Foto: MHCD

Op zaterdag 15 juni hebben de besturen van hockeyclubs Drunen en Waalwijk het convenant ondertekend dat garant staat voor een samenwerking in de junioren-jongenslijn voor de komende 3 jaar. Dit betekent dat de jongens in gezamenlijke teams zullen gaan spelen, met een gezamelijk tenue, onder de noemer: “de Jongens van de Langstraat”. 

“Landelijk staan de ledenaantallen van sportverenigingen onder druk en deze stap was dus heel hard nodig.”, vertelt vicevoorzitter van KMHC Waalwijk Richard Past: “Wij zijn er ontzettend blij mee. We kunnen de jongens van de Langstraat nu veel beter op het juiste niveau en leeftijdscategorie laten hockeyen. Daarom hebben wij deze samenwerking opgezet.”

(Onder toezicht van de voorzitters Jan de Ruijter en Adriaan Verboven tekenen als eerste Jorrit Bosselaar en Richard Past de overeenkomst

Jorrit Bosselaar, bestuurslid TC van MHC Drunen. “We zijn erg tevreden met hoe deze samenwerking tot stand is gekomen. Voor beide clubs is dit een goede keuze. We kunnen nu gezamenlijk onze expertise delen en zorgen dat de jongens het allerbeste krijgen wat nodig is. We willen het jongenshockey in de regio gezamenlijk naar een hoger niveau tillen.”

De jongens zullen vanaf het nieuwe hockeyseizoen in september met elkaar samen gaan spelen.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen